Schrijfhandje 36/52

(Een jaar lang elke week een handgeschreven bericht.)

Theo en Thea hebben al jaren lang een enige eigen winkel. Ze verkopen er huishoudelijke dingen, zoals flesopeners, handige dingen want wat ben je zonder een flesopener. Ze verkopen ook mooie dingen, zoals design flesopeners,  maar daarvan ontgaat mij het nut volledig. Ze verkopen snuisterijen om je woning mee op te leuken of je huisgenoten het er mee eens zijn of niet. Ze verkopen er ook cadeau-artikelen waarvan je bij sommige maar moet hopen dat je die bij een volgende verjaardag niet terugkrijgt. Je kent zo’n zaak vast wel.

Ook Thea zit er wel eens naast wat betreft de inkoop daarom is er een constante opruiminghoek ingericht achter in de winkel. Met dit handige bord erbij.

Je ziet direct dat Thea niet met zich laat sollen, een stevig consequent handschrift. Duidt op consequent gedrag, heeft de kinderen vast heel consequent opgevoed. Moet ook wel met een eigen zaak…

Vraag is nog even wie die prijzen verwisselt? Doen Thea enTheo dit zelf, als een slinkse verkooptechniek? Stel ik word wild van een juskom die nu 70% is afgeprijsd en ik neem hem liefkozend mee naar de kassa. Wat doe ik dan als de kassa 50% korting aangeeft? Ben ik dan al zo verk(n)ocht dat ik het betaal? Of doen klanten dit? Peuteren zij daadwerkelijk een stickertje van €5,- van een notenkraker af en plakken dit op een stapel dessertschaaltjes van €20,-? Waarom bieden Thea en Theo dan hun excuses aan voor het ongemak…

 

4 gedachten over “Schrijfhandje 36/52

  1. Het ongemak zit ‘m in het ontbreken van een degelijke bus stickerverwijderaar. Dus allemaal plakkerige restjes op je aankoop. Sorry is dan wel het minste teken van menselijkheid.
    🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s