Schrijfhandje 7/52

(Een jaar lang elke week een handgeschreven bericht.)

 

Soms loop je ergens langs en zie je in je ooghoeken wel iets staan, liggen, zitten of hangen maar wat je ziet sla je niet direct op. Zou trouwens ook reuze vermoeiend zijn als je alles moet opslaan wat je tegenkomt… Zo kan het dan gebeuren dat je even later opeens denkt: ‘Hè, wat zag ik daar nou???’. Het overkwam mij met deze boodschap. Ik ben terug gelopen om te kijken of ik het goed gezien had (en om de foto te maken).

vind-je-hier

‘Vind je hier’. Nou..fijn zeg! Maar wat vind ik dan? En waar precies? Hoeveel zijn het er? Is het er ook in de andere kleur? Wat kost het? Wil ik het wel vinden? Wil ik het wel hier vinden? Is de aanspreektitel ‘je’ alleen voor jongeren bedoeld en kan  ik gerust doorlopen? Gaat het om een ding vinden? Of een mening hebben, wat vind je er van? Of een soort loket voor gevonden voorwerpen? Ik gaf het op…

Ik liep hoofdschuddend verder. Nog één keer keek ik om naar het vreemde bord. En toen…ja, toen zag ik de achterkant! Of beter gezegd de voorkant! Daar stond ‘Wat je zoekt’.

7 gedachten over “Schrijfhandje 7/52

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s