Sporten ?!

Ik ben er uit!!! Natuurlijk wist ik allang dat ik moest gaan sporten. Nou ja…moest… Van wie moet dat eigenlijk? Het lijkt tegenwoordig wel of je er niet bij hoort, je niet volwaardig mee telt, als je niet fanatiek aan sport doet. Maar ja…ik houd er nu eenmaal niet van. Sterker nog, ik heb er een bloedhekel aan. Een sportschool is een gebouw waar ik met een grote boog omheen loop. Ronduit allergisch ben ik voor die strakke jonge mensen die dan diep ongelukkig zuchten dat ze hun target niet gehaald hebben. Ik wil helemaal geen target. Strakke jonge mensen die gemaakt zijn voor die kekke kleding. Alles is fluoriserend en matchend.  Waarom zou je in vredesnaam alles sneller willen dan een ander, of hoger, of harder of verder. Ik begrijp dat niet.

Waarschijnlijk kan ik er niets aan doen; ik mis vast een stofje. Het sportstofje. En dat is niet mis. Misschien moet daar eens wat meer onderzoek naar gedaan worden. Best zielig voor mij eigenlijk. Daarom is het wel extra dapper dat ik er nu uit ben!!! Ik heb een sport gevonden die perfect bij me past!  Ik hoef me niet charmant te kleden. Het kan mèt maar ook heel makkelijk zonder dieren. Geen vaste tijden. Geen instructeur of trainer. Geen gewichtsklasse.  Geen teamverband. Geen wedstrijdgevoel. Geen zweet. En toch voldoening!

Ik heb de attributen alvast gekocht en uitgetest.

vissportstoelEerste vereiste! Is in standen verstelbaar, aangepast aan mijn rug, in kekke kleuren leverbaar.

vissportschermTocht ligt altijd op de loer en is reuze gevaarlijk bij deze sport. Soort schuilhut.

vissporttafel

Dit is zo handig! Hygiënisch ook en met wat extra hulpstukken makkelijk om te bouwen tot buitenkeuken! Of tot plek voor de rustperiode.

vissportbed

Als dit niet gaat lukken dan weet ik het ook niet! Zeg nou zelf ik heb er alles aan gedaan. Eerlijk gezegd ben ik hier al zes weken mee bezig…en het bevalt prima!

Ik sport!

Als het weer mooi weer wordt ga ik alles ook eens buiten uitproberen.

 

 

 

10 gedachten over “Sporten ?!

  1. Haha… Geweldig 🙂 groot gelijk, je hoeft toch voor niemand iets te doen, alleen voor jezelf… Ik ben gaan lopen sinds vorig jaar, voor mezelf, voor mijn gezondheid… En ik vind het fijn, was dat niet zo, ik stopte meteen 🙂

  2. Hahaha! 😀 Je moet inderdaad vooral sporten voor jezelf. Ig ga wel 4 keer per week naar de sportschool, maar heb eigenlijk ook geen target. Ik hoef geen strakke blokjes buik ofzo haha (lijkt me ook nogal onrealistisch trouwens). Maar sporten is toch wel een gezondheidspuntje. Je verlaagd de risico’s op van alles en nog wat. En dat motiveert mij al een hoop om lekker stoom af te blazen in de sportschool. En ik vind het ook gewoon heel leuk dat sporten 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s