Fraude haas

Denk je ook wel eens ‘wie kan ik nog vertrouwen?’. Voel je je ook regelmatig genept waar je bij staat?

Je koopt voor een afgesproken prijs een huis maar dan komt er nog een vermogen bij aan andere onkosten. Je reserveert een hotelletje, blijkt het exclusief ontbijt te zijn. Je scoort een superdeal appels totdat je er thuis achter komt dat zich onderin de zak twee rotte exemplaren bevinden. Je kookt iets lekkers met Pasen en dan blijken de verhoudingen in de receptuur niet te kloppen. Een zoete wijn die gewoon zuur is. Een blik exotisch fruit vol Hollandse appels en peren. Make-up dat tegen alle wetten van de zwaartekracht in verdoezeling belooft. Chocoladerepen om af te vallen. Wie kun je nog vertrouwen?

Het toppunt kwam ik vandaag tegen: een schattig paashaasje, een schooiertje met platte oren, grote gympen, grote glimmende ogen en in felle kleuren met een redelijk groot ei in de handen!

DSCN2706

Als ik hem uitkleed blijken zijn oren keurig overeind te staan, blijkt  hij een keurig gilet te dragen, zelfs een deftige strik, hij heeft kleiner priemende  oogjes en nergens een ei van wat formaat dan ook te bekennen!

DSCN2708

7 gedachten over “Fraude haas

  1. Helaas, mensen willen beduveld worden. Zeker met feestdagen als er een speciaal voor dat feest iets op de verpakking staat. En wat de andere zaken betreft: gewoon goed lezen. Goedkoop is helaas vaak duurkoop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s